DesignThinking Mindset

Úvod do Design Thinkingu, tedy přístupu, který například pomáhá zlepšovat end of life péči pacientů, díky spolupráci doktory s designéry. Design Thinking je framework, který umožňuje spolupracovat různorodým týmům na zlepšování zákaznických zkušeností, produktů a služeb. Vysvětlíme kde se vzal, k čemu je dobrý a dáme spoustu tipů, jak s ním začít.

Komu je přednáška určena?

Všechny, které zajímá jak se ponořit do své práce hlouběji. Jak s klienty vytvářet společné týmy, které jdou za společným cílem. Tedy jak získat Design Thinking mindset, dle kterého v REMEMBERSHIP pracujeme. Ať už jste designér nebo markeťák v korporaci, ukážeme vám s jistotou aspoň 1 věc, která se vám bude hodit.
Petr Rubáček
REMEMBERSHIP_
10 hlasů

Žiju naším studiem REMEMBERSHIP_ (design studio), které jsme vybudovali z nuly na studio, prosazující designthinking & friendsnotclients přístup. Navrhujeme produkty, značky i lepší služby. Za tu dobu jsem měl spoustu skvělých mentorů a možností, jak objevovat sílu designu jako cesty, za lepšími zákaznickými zkušenostmi, prožitky nebo změnami. Vedení designových procesů nebo pomáhání týmům v jejich vizích a cílech je místo, kde se cítím nejlíp.