Jak jsem na vánoce díky reklamě na Facebooku zvýšil tržby Brašnářství Tlustý o 37 %

Reklamám na Facebooku jsem propadnul v 19 letech, kdy mi pomáhaly generovat milionové obraty v mém e-shopu s pánskou módou každý měsíc. Tehdy jsem pochopil jak funguje byznys a taky, jak může firma pomocí reklam na Facebooku vydělat balík. Dnes se starám o kampaně klientům jako jsou Brašnářství Tlustý, Ytong, Velux, Aktin či Newton College. Na Facebooku už proinvestoval přes 28 milionů korun.
Na přednášce bych se s vámi rád podělil o konkrétní tipy jak nad reklamou na Facebooku přemýšlím a jak z ní dostat maximum. Nebojím se sdílet maximum ze svého know-how:).

Komu je přednáška určena?

- pro markeťáky, kteří pracují s reklamou na Facebooku a nebo by chtěli začít
- pro podnikatele, kteří s reklamou na Facebooku aktivně pracují a nebo by chtěli začít
- pro každého, kdo se chce dozvědět něco nového a zajímavého
Petr Handlíř
Petr Handlíř
11 hlasů

Reklamám na Facebooku jsem propadnul v 19 letech, kdy mi pomáhaly generovat milionové obraty v mém e-shopu s pánskou módou každý měsíc. Tehdy jsem pochopil jak funguje byznys a taky, jak může firma pomocí reklam na Facebooku vydělat balík. Dnes se starám o kampaně klientům jako jsou Brašnářství Tlustý, Ytong, Velux, iDoklad či Newton College. Posledních pět let školím, sleduji trendy a neustále testuji originální způsoby propagace. Na Facebooku už proinvestoval přes 24 milionů korun.