Týmové role: využij toho, v čem jsi nejlepší

Původně jsem si vypsala přednášku o tom, co liší úspěšné lidi od neúspěšných, a chtěla jsem tak vybočit z řady série svých přednášek o týmových rolí. Zájem o týmové role a o testování je ale tak velký, že jsem změnila téma přednášky zpět na své milované týmové role.

Pro mne je myšlenka týmových rolí a jedinečné kombinace talentu a schopností každého z nás naprosto fascinující. Na své přednášce Ti chci ukázat, jak krásně rozdílní jsme a jak se dá této rozdílnosti úžasně využít. Co jednoho baví, druhé vysává. Někdo miluje změnu, někdo změnu nenávidí.
Jak ale těchto věcí naplno využít ve svůj prospěch, a zvýšit tak výkonnost a spokojenost celého týmu o desítky až stovky procent?
Co bych měl v práci dělat a čemu bych se měl vyhýbat?
Jak porozumět sobě i druhým spolupracovníkům?
Proč nejsem v práci šťastný?
Na všechny tyto a další otázky Ti odpoví právě "myšlenka" týmových rolí.

Komu je přednáška určena?

Pro kohokoliv, kdo se chce o sobě a svém potenciálu dozvědět co nejvíc.
Pro personalisty, HR specialisty a agentury.
Pro kohokoliv, komu tým nefunguje podle jeho představ.
Pro lidi s nechutí ke své práci.
Pro všechny, kdo touží porozumět druhým.

Prezentace

Videa

Edita Dostálová
Redbit s.r.o.
22 hlasů

Dva roky se velmi intenzivně zabývám týmovými rolemi. Během posledního roku jsem testovala a konzultovala týmové role zhruba se stovkou zájemců. Když neřeším týmové role, pracuji pro firmu Redbit na online fakturačním systému Vyfakturuj a prodejním systému SimpleShop, kde pečuji o celý náš tým, plánuji a posunuji věci k cíli.